Schvalování bojovníků pro Buhurt League a IMCF
@Zdenek Martinek si vzal na starosti komunikaci s rozhodčími a schvalovací procesy výstroje jednotlivých bojovníků. Takže se odteď s důvěrou obracejte na něj, od teď je Zdeněk naším Mustruňk mistrem. V této věci byste se měli obracet na české Maršály (rozhodčí), ideálně na Nelu Trávníčkovou, která je v současné době považovaná za hlavu českých Maršálů. Zdeněk bude v užší komunikaci s Nelou a bude prostředníkem schvalovacího procesu. Věřím, že časem získá takovou zkušenost, že bude přesně vědět co a jak, a že bude stačit se ho zeptat. Pokud tedy potřebujete schválit výstroj, nasypte sem do vlákna svoje fotky, pokládejte případné dotazy atd.
27 zobrazení
@Zdenek Martinek takže já se hlásím jako první a připomínám. Byl bych rád, kdybys zjistil jak je to s tím černěním zbroje a zdali mi projde dobové černění pomocí nahřívání lněného oleje, tak jak se to dělalo ve středověku. Nela moji výstroj zná víceméně, tak by ti snad v rychlosti mohla i odpovědět co mám podle ní špatně. Udělám si čas, zavřu se u Jizbiče v dílně, opravím si zbroj, načerním ji, vyfotím to a poprosil bych tě abys mi pak závěrem pomohl to s Nelou vykomunikovat. Mockrát děkuji za pomoc.